Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βουίζει ο τόπος για Σέρχι Κανός! (videos)

Βουίζει ο τόπος για Σέρχι Κανός! (videos)
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 - 10:20

Ο Σέρχι Κανός είναι το νεότερο όνομα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, για τη θέση του εξτρέμ! Με την υπόθεση Φλοριάν Τοβέν να μην έχει την έκβαση που επιθυμούσαν οι Πειραιώτες, στο προσκήνιο έρχεται τώρα ο εξαιρετικός ακραίος μεσοεπιθετικός της Μπρέντφορντ! Και… βουίζει ο τόπος, ότι ο Θρύλος έχει βάλει για τα καλά μπρος, για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Να τον φέρει από την Αγγλία, στο λιμάνι.

Ο Κανός είναι εξτρέμ, παίζει κυρίως δεξιά, αλλά και αριστερά. Μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός χαφ. Τεχνίτης, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και ικανός στο «ένας εναντίον ενός», μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση. Είναι και σε εξαιρετική ηλικία… Ο Ισπανός προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, και στη συνέχεια πέρασε και από τη Λίβερπουλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο 26χρονος εξτρέμ βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο από το 2017 και έχει αποτελέσει βασικό κομμάτι της ομάδας, έχοντας πρωταγωνιστήσει και στην άνοδο της Μπρέντφορντ στην Premier League, προ διετίας. Συνολικά έχει σημειώσει 36 γκολ και 33 ασίστ σε 249 συμμετοχές με την Μπρέντφορντ, αλλά πλέον δεν είναι στις πρώτες επιλογές για τα εξτρέμ και ο ίδιος δείχνει έτοιμος να κάνει μια επανεκκίνηση, σε άλλη ομάδα. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Μπρέντφορντ θα ήθελε να τον δώσει τώρα, για να μην τον χάσει… τζάμπα. Φυσικά, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Ο ποδοσφαιριστής κοστίζει (σύμφωνα με το Transfermarkt) 12 εκατομμύρια ευρώ! Ο Θρύλος φέρεται να έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ, για να αποκτήσει τον εξαιρετικό εξτρέμ.

Ας τον δούμε σε δράση…

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης