Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοίτα να δεις ποιοι κουνάνε το δάχτυλο… (photos)

Κοίτα να δεις ποιοι κουνάνε το δάχτυλο… (photos)
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 14:45

Έλα, έχει και η ανοχή τα όριά της. Έχει και η προπαγάνδα ένα ταβάνι και ένα όριο. Έχει και η παραποίηση της πραγματικότητας και διαστρέβλωση των όσων έχουν ζήσει, διαχρονικά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ένα όριο. Το να βγαίνει ο ΠΑΟΚ και να κουνάει το δάχτυλο στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι η ομάδα του Πειραιά ψάχνει… αφορμές «για να αποπροσανατολίσει το κοινό από το ποδόσφαιρο» είναι τουλάχιστον αστείο… Στα όρια του εξωφρενικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Να κουνούν το δάχτυλο οι… δακτυλοδεικτούμενοι όλου του… πλανήτη, με πρόεδρο που σουλατσάριζε στον αγωνιστικό χώρο με το πιστόλι φάτσα-φόρα, με τεχνικό διευθυντή που πήγαινε σε διαιτητές μπροστά στις κάμερες και τους έλεγε «τελείωσες»… Με προπονητή που ως μότο του έχει το «με κλέβει η Αθήνα» (…), με επικοινωνία που βασίζεται ΜΟΝΟ στο μίσος για τον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα και από όλους όσοι έχουν βήμα να εκφραστούν και φέρουν το σήμα του ΠΑΟΚ. Με οπαδούς που σε κάθε ευκαιρία καίνε την Τούμπα και αν δεν έχουν τον Ολυμπιακό απέναντι να τα βάλουν μαζί του, τα βάζουν με την… ομάδα τους… Να κουνάει το δάχτυλο για ποδοσφαιρική/αντιποδοσφαιρική συμπεριφορά ο… ΠΑΟΚ, όταν στην Τούμπα έχουμε ζήσει… αυτά;

Ε, όχι… Πάει πολύ…

Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε, μονάχα: Είμαστε δύο ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικοί κόσμοι, με δαύτους…

Διαβάστε επίσης