Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος για το «διπλό» και για το τρίποντο!

Με πάθος για το «διπλό» και για το τρίποντο!
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 10:38

Θρύλος είσαι, «διπλό» «διπλάρα» στην Τούμπα θέλεις! Ο Ολυμπιακός παίζει στις 20:30 το ματς της αγωνιστικής, στην Τούμπα. ΜΟΝΟ νίκη, το σύνθημα στα χείλη των Πειραιωτών! Απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η ομάδα του Μίτσελ πηγαίνει προετοιμασμένη για… κάθε ενδεχόμενο, αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Πηγαίνει για να αποκαταστήσει την κανονικότητα και να αφήσει πίσω τον ΠΑΟΚ. Απλά τα πράγματα και κάθε τι άλλο δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Ο Θρύλος πηγαίνει στην Τούμπα για το «τρίποντο» και μόνο.

Τα περί… γοήτρου, είναι για τις μικρότερες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό. Ο αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Οι 47 προς 48 τίτλοι του στο πρωτάθλημα, τα Κύπελλα, οι μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, η διαρκής άνοδος στο ευρωπαϊκό στερέωμα, καθιστούν τον Ολυμπιακό μόνιμο… ιδιοκτήτη της κορυφής στην Ελλάδα. Δεν έχει ανάγκη το… γόητρο, ο Θρύλος, απέναντι σε κανένα… ΠΑΟΚ.

Επομένως; Συγκέντρωση. Το ματς «καίει» τον Μίτσελ και τους παίκτες ΜΟΝΟ αγωνιστικά. Μόνο οι τρεις βαθμοί μετρούν και τίποτε άλλο. Ο Θρύλος είναι έτοιμος για να επιβάλει τον αγωνιστικό του νόμο και να φύγει από την έδρα του ΠΑΟΚ νικητής. Πάμε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με το «κάρφωμα» του Χάμες για οδηγό (video)

Με το «κάρφωμα» του Χάμες για οδηγό (video)

Ο Ολυμπιακός είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ, σε δημιουργία και εκτέλεση, στον πρώτο γύρο. Το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ είναι τρωτό και εκεί θέλει να χτυπήσει ο Μίτσελ.