Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισθητή η βελτίωση με τον Μίτσελ στο «τιμόνι», αναζητά τώρα το «κάτι παραπάνω»

Αισθητή η βελτίωση με τον Μίτσελ στο «τιμόνι», αναζητά τώρα το «κάτι παραπάνω»
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 11:23

Όσο η σεζόν στη Stoiximan Super League προχωρά, ο Ολυμπιακός οφείλει να βελτιώνεται. Οφείλει να εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι, ολοένα και καλύτερος. Οφείλουμε βεβαίως και εμείς να παραδεχθούμε ότι ήδη η ομάδα έχει βγάλει στο γήπεδο μεγαλύτερες αρετές, σε σχέση με την έναρξη της σεζόν, οπότε οι αγωνιστικές παθογένειες, τις οποίες επιδείκνυε, ήταν περισσότερο στο προσκήνιο…

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν βλέπουμε τον ίδιο Ολυμπιακό, σε σχέση με τις αρχές της σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι στα πλέι οφ πρέπει να δούμε έναν Ολυμπιακό ακόμη καλύτερο. Αισθητή η βελτίωση με τον Μίτσελ στο «τιμόνι», αναζητά τώρα το «κάτι παραπάνω». Και αυτό το «κάτι παραπάνω» είναι σαφές ότι θα έρθει μόνο μέσα από ακόμη περισσότερη δουλειά.

Η ομάδα έχει μπροστά της δύο αγώνες, για το πρωτάθλημα, τους οποίους πρέπει, βεβαίως, να πάρει. Πρέπει να κατακτήσει τα δύο τρίποντα με Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ στην OPAP Arena, για να μπει στα πλέι οφ, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με την κορυφή. Και πρέπει στα πλέι οφ να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός και αποτελεσματικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης