Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ βγάζει μπροστά τον Ραμόν

Ο Μίτσελ βγάζει μπροστά τον Ραμόν
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 15:17

Μπορεί ο Όλεγκ να έχει την εμπειρία από την ομάδα του Ολυμπιακού, να έχει τον αγωνιστικό ρυθμό και να τη γνώση του ρόστερ, των συμπαικτών του, σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Ραμόν, αλλά ο τελευταίος έχει τρομερή ενέργεια και φρεσκάδα, στο παιχνίδι του. Μαζί, φυσικά, με θετικά στοιχεία, στην απόδοσή του, μέσα στο γήπεδο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ακραίος μπακ είναι εκείνος, τον οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού προκρίνει αυτή τη στιγμή για βασικό. Ο Μίτσελ βγάζει μπροστά τον Ραμόν, καθώς κρίνει ότι έχει, αυτή τη στιγμή, καλό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά και μεγαλύτερη φρεσκάδα. Λιγότερη κόπωση.

Αυτή η καλή ενέργεια, την οποία ο Ραμόν βγάζει στο χορτάρι, είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 στοιχείο, το οποίο τον φέρνει στην pole position, σε σχέση με τον Όλεγκ, για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ. Ο Ισπανός τεχνικός ποντάρει επάνω στον ενθουσιασμό και στην ποδοσφαιρική ποιότητα του Ραμόν, τον οποίο όπως όλα δείχνουν, θα δούμε βασικό και την Κυριακή, αλλά και περισσότερο, προσεχώς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης