Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα 100-0: Ο Παπαδόπουλος «έπνιξε» πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού! (photo)

Όλα 100-0: Ο Παπαδόπουλος «έπνιξε» πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού! (photo)
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 21:54

Όλα 100-0 υπέρ του Παναθηναϊκού από τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Στο 66’ του αγώνα του με τον Παναιτωλικό (2-0), ο Θεσσαλονικιός ρέφερι «έπνιξε» πέναλτι εναντίον του αφού ο Κώτσιρας χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντουάρτε που έπεσε μέσα στην περιοχή. Πρόκειται για μεγάλο λάθος του ρέφερι και κανονικά έπρεπε να τον ειδοποιήσει ο VAR Ζαμπαλάς (Ηπείρου) για να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Αναστασίου και ο πάγκος του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα και το ματς ήταν 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ο Παπαδόπουλος τον ευνόησε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν είχε δώσει επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς και μετά το άλλαξε σε πέναλτι (!), αφού ο Σιδηρόπουλος συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης! Με το πέναλτι ο Παναθηναίκός πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς.

Η γκάφα στο 73'

Σα να μην έφτανε το πέναλτι που δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος έκανε μεγάλη γκάφα στο 73’. Ο διεθνής ρέφερι ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Μπουζούκη στον Κουρμπέλη, αν και ο δεύτερος έπεσε μόνος του. Όμως, μετά το σφύριγμα του διαιτητή ο Ζοάο Πέντρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης