Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς στη Super League 2: «Λαμόγια εκβιάζουν, δωροδοκούν και απειλούν»

Καραπαπάς στη Super League 2: «Λαμόγια εκβιάζουν, δωροδοκούν και απειλούν»
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 15:34

Βολές κατά ριπάς από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά στο ΔΣ της SuperLeague 2, όπου πραξικοπηματικά ανέδειξαν πρόεδρο τον Πέτρο Μαρτσούκο. «Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν μαζέψει η Δικαιοσύνη τα λαμόγια που εκβιάζουν, δωροδοκούν, απειλούν», τόνισε ο Καραπαπάς που πρόσθεσε ότι «από χθες δωρίζετε λεφτά». Επίσης, δεν έλειψαν και οι βολές κατά της ΕΠΟ: «Σε εκλογές Προέδρου SL1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό;».

Αν μην τι άλλο ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, σχετικά με την εκλογική διαδικασία. Ουσιαστικά, το αποτέλεσμα ήταν 12-12 καθώς είναι αδιανόητο η ψήφος της ΕΠΟ να καθορίζει το αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι δεν είναι αρμόδια για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παρά για το ερασιτεχνικό. Όμως, με τη στάση της η ανίκανη και ακατάλληλη ομοσπονδία έδειξε ότι είναι αγκυλωμένη στο παρασκήνιο.

Η έκρηξη Καραπαπά, στο ΔΣ της SL 2, έγινε επειδή κάποιοι παινεύονταν ότι τάχα ακολουθήθηκαν δημοκρατικές διαδικασίες. Ο εκλεγείς Μαρτσούκος είναι πρώην πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη που παίζει στο τοπικό της Λακωνίας και ο άλλος υποψήφιος ήταν ο πρόεδρος των Χανίων Αντώνης Ροκάκης.

«Δωρίζετε λεφτά, απειλείτε ανθρώπους»

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατάγγειλε ότι «από χθες δωρίζετε λεφτά». Πιο συγκεκριμένα τα πρώτα λόγια του ήταν τα εξής: «Δεν είχα καμμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά, απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν αυτούς που δεν υπάκουσαν, το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε».

Μετά εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ: «Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποιά κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου SL1 εχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό;».

«Ποδοσφαιρικός υπόκοσμος»

Μετά έκανε κι άλλες αποκαλύψεις: «Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδω μιλάμε για υπόκοσμο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν μαζέψει η Δικαιοσύνη τα λαμόγια που εκβιάζουν, δωροδοκούν, απειλούν! Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε».

Επίσης, ο Καραπαπάς τόνισε: «Απλά υπάρχουν δυο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους. Βάλατε μέχρι και παρακμιακά σάιτ με κάτι μικροεκβιαστάκους δήθεν δημοσιογράφους να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας;»

Και κατέληξε με ένα μήνυμα: «Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε…».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης