Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απάντηση του Μίτσελ δόθηκε πολύ πιο πριν

Η απάντηση του Μίτσελ δόθηκε πολύ πιο πριν
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 22:37

Κλήθηκε να αναλάβει ένα δύσκολο έργο, έβαλε πλάτη και τα κατάφερε. Ο Μίτσελ άκουσε πολλά για τις επιλογές του και θα συνεχίσει να δέχεται κριτική. Άλλωστε και αυτό είναι μέσα στη δουλεία του προπονητή και φυσικά ο κόσμος μπορεί να έχει άποψη.

Όμως ο Ισπανός ήρθε στα δύσκολα, δεν τα παράτησε ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός δεν πήρε αποτελέσματα που τα ήθελε πάση θυσία. Ο Μίτσελ έκλεισε τα αυτιά του και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Δούλεψε!

Πίστεψε στους παίκτες τους και εκείνοι πίστεψαν σε αυτόν. Στηρίχτηκε και στήριξε την ομάδα και δημιούργησε ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο άρχισε να αποδίδει. Μέρα με τη μέρα ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωση, «ψαλίδισε» τη διαφορά από την κορυφή και βάζει τους «ερυθρόλευκους» στα play offs με άλλον... αέρα.

Η απάντηση του Μίτσελ δεν δόθηκε μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου ο Θρύλος κέρδισε τους «κιτρινόμαυρους» με 3-1 και τους έσπασε το αήττητο στην έδρα τους.

Η απάντηση του Ισπανού ήρθε πολύ καιρό πριν, όταν ο Ολυμπιακός άρχισε να βγάζει μία διαφορετική εικόνα στο χορτάρι και να γεμίζει με αισιοδοξία τον κόσμο του, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, όταν όλα έδειχαν ότι οι Πειραιώτες θα απέχουν πολύ από την κορυφή στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης.

Διαβάστε επίσης