Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πω πω πόνος με τον Πασχαλάκη…

Πω πω πόνος με τον Πασχαλάκη…
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 17:01

Ενόχλησε το τρίμπαλο του Θρύλου στην OPAP Arena. Δεν το περίμεναν μάλλον. Τους βόλευε να έχουν ξεγράψει τον πρωταθλητή, γιατί έτσι πίστευαν ότι έπαιρναν… πόντους. Που να ήξεραν τι τους περίμενε. Λάθος. Θα έπρεπε να ξέρουν. Θα έπρεπε να είναι έτοιμοι, γιατί τον Ολυμπιακό… δεν τον υποτιμάς. Απλά τα πράγματα…

Μόλις ήρθε το τρίμπαλο, άρχισε και η προπαγάνδα. Ότι δεν ήταν η ΑΕΚ καλή, ότι έπρεπε να πάρει… πέναλτι και άλλα τέτοια… Και στο φινάλε, άρχισαν και τις γραφικότητες με τον Πασχαλάκη… Δεν ήξεραν που να τα ρίξουν οι αστείοι προπαγανδιστές και τα έβαλαν με τον κίπερ του Θρύλου για το «7» στο κούρεμά του.

Όποιος είναι στον Θρύλο και γουστάρει, είναι… εχθρός. Απλά τα πράγματα. Έτσι το βλέπουν. Έτσι το αντιλαμβάνονται. Αυτό έχουν να πουν. Αυτοί είναι. Πω πω πόνος με τον Πασχαλάκη… Και ήταν και αγωνιστικά καλός ο έμπειρος πορτιέρε και… έτσουξε ακόμη περισσότερο. Μάγκα Πασχαλάκη, μη μασάς. Να εκφράζεσαι όπως σου βγαίνει και να συνεχίσεις να τιμάς τη φανέλα. Αυτό μόνο να είναι το μέλημά σου. Και να σε νοιάζει ΜΟΝΟ τι λέει ο λαός του Θρύλου… Είμαστε μαζί σου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης