Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 14:23

Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι συμφωνούν με την παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι διαφωνούν. Ο καθένας για τους λόγους τους. Ακόμη όμως και φίλοι του Θρύλου, οι οποίοι δεν… ψήνονται με τον Ισπανό τεχνικό, συμφωνούν ότι, όπως και να το κάνουμε, ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος. Πολύ ανεβασμένος.

Η ομάδα εμφανίζει μία άκρως… φυσιολογική εικόνα, το τελευταίο διάστημα. Προφανώς παίρνει βελτίωση, αλλά αν μη τι άλλο, δείχνει να είναι πια στον σωστό δρόμο. Δείχνει μέσα στο γήπεδο να έχει ακόμη μεγαλύτερη χημεία, από ότι είχε προσφάτως. Δείχνει να έχει φτάσει σε ένα επίπεδο δεσίματος, μεταξύ των παικτών, το οποίο μπορεί να αφήνει υποσχέσεις, ενόψει των πλέι οφ.

Είναι σαφές ότι υπάρχουν ακόμη πράγματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Και δεδομένα ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει και καλύτερος. Αλλά έχει ήδη πιάσει πρότερα, υψηλά στάνταρ. Έργο Μίτσελ, αν μη τι άλλο, όπως και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πλέον πιστεύουν πολύ περισσότερο στις δυνάμεις τους. Στο ότι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Και στο ότι παίζουν στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έργο του προπονητή η ανάταση ψυχολογίας και πρέπει να το πιστωθεί. Όπως χρεώνεται λάθη που κάνει, άλλωστε.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί. Το ξέρει ο Μίτσελ, το ξέρουν οι παίκτες, το ξέρουν και οι αντίπαλοί του… Ανέκαθεν το ήξεραν, επέλεγαν να το παίζουν… αδαείς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης