Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέμουν τη «βαριά» φανέλα του Θρύλου!

Τρέμουν τη «βαριά» φανέλα του Θρύλου!
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 13:22

Ο Ολυμπιακός είναι, με διαφορά, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα! Δε χρίζει αμφισβήτησης το γεγονός αυτό. Έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές, επιβεβαιώνεται και φέτος με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.

Οι «ερυθρόλευκοι», κόντρα στον ίδιο τους τον εαυτό και απέναντι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα... εξυγίανσης, που εξακολουθεί να «αλλοιώνει» το πρωτάθλημα, βρέθηκαν στο -12 από την κορυφή. Οι «αντικειμενικοί» τους χλεύασαν! Έκαναν μεθοδικά το άσπρο-μαύρο. Προσπάθησαν να περάσουν τα δικά τους σχετικά με την επιστροφή του... 50-50 στα γήπεδα, στήνοντας αφηγήματα στην «πλάτη» του Θρύλου και του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Πήραν τις... Κυριακές τους πίσω τα παιδιά! Έτσι δεν διατυμπάνιζαν;

Ωστόσο, όταν κάποιοι μιλούν για τον «γίγαντα» του ελληνικού αθλητισμού, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει πάντοτε απάντηση! Μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Μέσα στις τέσσερις γραμμές, κόντρα σε όλους και σε όλα, έτσι όπως γουστάρουν να βλέπουν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ απανταχού.

Η προαναφερθείσα και, αντικειμενικά, μεγάλη διαφορά του -12, λοιπόν, έφτασε στο -3 και σχεδόν καλύφθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ. Και κάπου εδώ, έρχεται το άγχος... Και κάπου εδώ, ξεκινούν οι εφιάλτες των «απέναντι». Κάπου εδώ, «μιλά» η ψυχή του δαφνοστεφανωμένου Έφηβου! Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι άλλοτε «σύμμαχοι», ότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος, εκτός από καλύτερο σύνολο, έχει και κάποια άλλα συστατικά που κάνουν τη διαφορά. Φανέλα και μέταλλο!

Ακούγεται κοινότυπο, αλλά στην ουσία αμφότερα «παίζουν» καθοριστικό ρόλο στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού! Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στο dna του να παλεύει μέχρι τέλους, να μη τα παρατά ποτέ, να κατακτά τίτλους με κάθε τρόπο, με κάθε διαφορά, κόντρα σε... Θεούς και δαίμονες.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό στα τελευταία παιχνίδια της Stoiximan Super League, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δείχνουν να τα έχουν «χαμένα». Τους έχουν... ζώσει τα φίδια, βλέποντας τους Πειραιώτες να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, να κάνουν «πάρτι» μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, να παίρνουν το ένα τρίποντο μετά το... άλλο και να συνεχίζουν να μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή, όντες πιο συσπειρωμένοι από ποτέ με τον «πύρινό» τους κόσμο! Και αυτό, τους τρομάζει τους «απέναντι». Γίνεται αντιληπτό ακόμα και από το γεγονός, ότι έφτασαν πλέον στο σημείο να ζητούν ελίτ ξένους διαιτητές, όπως «φωνάζουν» εδώ και τόσο καιρό ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για κανονικό ξεμπρόστιασμα... Για κοινή παραδοχή της ανικανότητάς τους!

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος συνεχίζει απερίσπαστος και ενωμένος όσο ποτέ στο δρόμο για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του. Ένα πρωτάθλημα, το οποίο εάν κατακτηθεί, θα συμπεριληφθεί στα πιο μάγκικα της γιγαντιαίας τροπαιοθήκης του, για τους προφανείς λόγους...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης