Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν στο σπίτι του (photo)

Σαν στο σπίτι του (photo)
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 13:59

Ο Μίτσελ έδωσε τη δική του απάντηση, στις ευχές του Ολυμπιακού, για τα γενέθλιά του. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Και φυσικά αυτό έγινε αντικείμενο συζήτησης. Αφού, ας είμαστε ειλικρινείς. Το τι λέει ο προπονητής του Ολυμπιακού, πάντοτε έχει ενδιαφέρον. Αλλά πρέπει επίσης να τονίσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Μίτσελ τονίζει αυτή του την επιθυμία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μα ναι, δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Μίτσελ λέει ότι «εδώ ανήκει». Αρκετά πρόσφατα, μάλιστα, όταν ανέλαβε την ομάδα, εξέφρασε την πεποίθησή του, λέγοντας ότι εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Θυμάστε;

Πως, λοιπόν, να μη θέλει μετά να παραμείνει εδώ; Πως να μη θέλει να είναι παρών και τη νέα χρονιά, στον πάγκο της ομάδας με την οποία πέτυχε σπουδαία πράγματα και με την οποία έχει τη δυνατότητα να πετύχει ακόμη πιο σπουδαία;

Διαβάστε επίσης