Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Footmercato: «Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο ενδιαφέρεται για τον Εμβιλά»

Footmercato: «Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο ενδιαφέρεται για τον Εμβιλά»
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 13:18

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Εμβιλά να επιστρέψει στην ενεργό δράση, την ώρα κατά την οποία ο Γάλλος κάνει αγώνα δρόμου, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Και να δώσει άμεσα ξανά το παρών, στο κέντρο της ομάδας. Στο μεταξύ, το γαλλικό Footmercato ανάβει… φωτιές σχετικά με αυτό το θέμα, αναφέροντας ότι για τον Εμβιλά υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και δη από τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο μέσος του Ολυμπιακού… αρέσει. Ο Ολυμπιακός έχει τον Εμβιλά στο ρόστερ του εδώ και τρία χρόνια και είναι βασικός. Σταθερά βασικός στη μεσαία γραμμή. Κυριαρχικός στον άξονα, ως «εξάρι» και παίζει διαρκώς.

Και τώρα έρχεται το γαλλικό Μέσο, να… ταράξει λιγάκι τα νερά. Ομάδες της Σαουδικής Αραβίας βάζουν στο κόλπο για Εμβιλά, οι Γάλλοι. Μεταξύ αυτών και η ομάδα του Κριστιάνο. Το συμβόλαιο του Γιαν Εμβιλά λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση, για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γάλλου χαφ. Χωρίς αυτό βεβαίως, να σημαίνει ότι θα φύγει. Οψόμεθα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης