Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες!»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες!»
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 09:17

Μεγάλη γιορτή του έθνους η σημερινή. Μεγάλη γιορτή της Ελλάδας, της ελευθερίας, του αγώνα για αυτή. Η Ελλάδα τιμά σήμερα όλους όσοι έδωσαν το αίμα τους, τη ζωή τους, για να ζήσουν οι απόγονοί τους ελεύθεροι και να απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία για γενεές. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στέλνει ηχηρό μήνυμα, ικανό να εμπνεύσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Η 25η Μαρτίου και ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των ηρώων, των Ελλήνων, θα είναι πάντα για όλους πηγή δύναμης και θα υπενθυμίζει ότι αιώνια δίπλα μας θα στέκουν οι άγιοι του Ελληνισμού. Ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Παπαφλέσσας, ο Κανάρης.

Παντοτινοί συμπολεμιστές μας και φωνή της συνείδησης μας, δίπλα μας για να μας εμπνέουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δίπλα μας για να μας θυμίζουν ότι τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες και δεν στη χαρίζει κανείς!

Ζήτω η Ελλάδα!​», ήταν το μήνυμα του ηγέτη του Θρύλου.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης