Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To «who is who» του Σταύρου Πήλιου

To «who is who» του Σταύρου Πήλιου
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 19:30

Γέννημα - θρέμμα Γιαννιώτης, ο Σταύρος Πήλιος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην καριέρα του τοπικού ΠΑΣ. Τον Γενάρη του 2019, έναν μήνα μετά την ενηλικίωση του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι να δοθεί δανεικός στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Εκεί πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν στην Super League 2 (30 συμμετοχές), πείθοντας με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει τον περασμένο Ιούλιο στους Ηπειρώτες.

Έκτοτε πήρε φανέλα βασικού, έχοντας καταγράψει μέχρι σήμερα 31 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις, καταγράφοντας παράλληλα ένα τέρμα και μία ασίστ. Πρόκειται για ένα από τα πιο hot prospects του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς σε ηλικία μόλις 22 ετών αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αριστερών οπισθοφυλάκων του πρωταθλήματος… Φαίνεται λοιπόν πως ο Ολυμπιακός τον έχει κλείσει, σε μία πολύ έξυπνη κίνηση ελληνοποίησης, που δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά.

Είτε δοθεί δανεικός στην πρώτη του χρονιά, είτε παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ποιος ξέρει… ίσως μία μέρα εξελιχθεί σε περίπτωση Τσιμίκα ή ακόμη και Κούτρη, ώστε να διαπρέψει παίρνοντας φανέλα βασικού!

Διαβάστε επίσης