Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους

Αυτή είναι η ξεφτίλα τους
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 10:21

Αλήθεια, οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ πώς αισθάνονταν, ακούγοντας οπαδούς στην εξέδρα (προφανώς της ομάδας που… εδρεύει εκεί) να βρίζουν χυδαία τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη; Ένιωθαν καλά; Ένιωθαν εντάξει, απέναντι σε αυτή την ξεφτίλα; Διότι αυτή είναι η ξεφτίλα τους. Αλλά εντάξει, όταν όλο το σύστημα της «εξυγίανσης» και της προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού διδάσκει το μίσος εις βάρος της ομάδας του Πειραιά… δογματικά, γιατί «έτσι», αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Να μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε εκείνους που κάποτε έγραφαν το ένα άρθρο πάνω στο άλλο, για το αν κάνει το γήπεδο Καραϊσκάκη, για να φιλοξενεί αγώνες της Εθνικής… Έδωσαν «μάχη» να πάρουν την Εθνική από το Καραϊσκάκη, για να την πάνε σε γήπεδα όπου θα βρίζουν χυδαία τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν ο στόχος τους, φαίνεται. Μπράβο τους που τον πέτυχαν.

Σιχάθηκε και η αηδία. Για άλλη μια φορά, με δαύτους. Ντράπηκε και η ντροπή. Αλλά δεν ξέρουν ότι παίκτες όπως ο Πασχαλάκης, όχι απλώς δεν πτοούνται από κάτι τέτοια… Αλλά φουσκώνουν από υπερηφάνεια, που έχουν το «7» στο κούρεμα και φορούν τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χαμόγελα για τον Χάμες

Χαμόγελα για τον Χάμες

Το γεγονός ότι μπήκε ξανά άμεσα στην προπόνηση της Κολομβίας, δείχνει ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον Άρη.

Πέσαν οι μάσκες

Πέσαν οι μάσκες

Στον Ολυμπιακό ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, στη συνάντηση-παρωδία. Και ξέρουν επίσης ότι δεν υπάρχει καμία βούληση να βελτιωθεί το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.