Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέρα-μέρα για τους τρεις

Μέρα-μέρα για τους τρεις
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 11:38

Συνεχίζουν την προσπάθεια να είναι 100% έτοιμοι, το συντομότερο δυνατό, οι Εμβιλά και Χάμες. Και παράλληλα, με το όνομα του Μπιέλ να προστίθεται στους τραυματίες (χτύπησε στην προπόνηση την Τετάρτη), ο Μίτσελ έχει ακόμη έναν «πονοκέφαλο» να διαχειριστεί. Είναι δεδομένο ότι και οι τρεις παίκτες είναι ιδιαιτέρως σημαντικοί, για την 11άδα του Ολυμπιακού, ενώ ο Μίτσελ φυσικά θα ήθελε να τους υπολογίζει και τους τρεις, στα σημαντικά ματς, τα οποία έρχονται. Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Μαζεμένα και στη σειρά τα ματς-«φωτιά» και θα είναι πραγματικά σημαντικό να είναι και οι τρεις αυτοί παίκτες διαθέσιμοι.

Ωστόσο, η κατάστασή τους δεν είναι ακόμη αυτή που πρέπει και ενώ είναι σήμερα Πέμπτη (30/3) συνίσταται υπομονή, αφού μέχρι την Κυριακή και το ματς με τον Άρη, υπάρχουν ακόμη μέρες μπροστά. Εμβιλά, Χάμες, Μπιέλ βρίσκονται στο προσκήνιο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται, μέρα με την ημέρα. Και οι τρεις θα κάνουν αγώνα δρόμου, αλλά δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι παρόντες.

Λύσεις υπάρχουν. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλούσιο. Και τρομερά ποιοτικό. Οι τρεις παίκτες συνιστούν σοβαρές απουσίες, αλλά και οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά τους, εφόσον χρειαστεί, είναι εξίσου ποιοτικοί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης