Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος... απόλαυση και «μήνυμα» τίτλου!

Θρύλος... απόλαυση και «μήνυμα» τίτλου!
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 - 10:01

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ «βαριά». Η πιο «βαριά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δύναμη που έχει αυτός ο σύλλογος, αλλά και αυτή που παίρνει από τον κόσμο του, από το γήπεδο του, είναι τεράστια. Και φάνηκαν αυτά στο χθεσινό (5/4) ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έστειλε το πιο ηχηρό «μήνυμα» τίτλου! Δεν είναι μόνο η νίκη με 3-1. Η εμφάνιση του Θρύλου απέναντι στους «ασπρόμαυρους» ήταν συγκλονιστική. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση. Η πιο γεμάτη. Απολαυστικό ποδόσφαιρο. Πάθος, ψυχή και καρδιά στο χορτάρι.

Ακόμα κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν «μάσησαν». Παρότι ήταν με την... πλάτη στον τοίχο, βρήκαν τον τρόπο και έκαναν μια θρυλική ανατροπή. Μια ανατροπή, με την οποία έστειλαν «μήνυμα» στους «απέναντι», ότι δεν πρόκειται να παρατήσουν τη «μάχη» για το 48ο πρωτάθλημα!

Η πίεση, μετά το «στραβοπάτημα» κόντρα στον Άρη, ήταν πολύ μεγάλη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πείσμωσαν. Τα έδωσαν όλα στο χορτάρι του Ναού και «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ. Τον κέρδισαν κατά κράτος, δημιουργώντας αμέτρητες ευκαιρίες, στο ντεμπούτο του Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο των Πειραιωτών.

Το 3-1, μάλιστα, αδικεί τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ. Και αυτό τα «λέει» όλα.

Η ομάδα του Πειραιά παραμένει σε απόσταση «βολής», μόλις τρεις βαθμούς πίσω από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Ενώ έβγαλε οριστικά «νοκ άουτ» τον ΠΑΟΚ από τη διεκδίκηση του τίτλου. Με τον τρόπο, μάλιστα, που ήρθε η χθεσινή νίκη, ο Ολυμπιακός γέμισε με αυτοπεποίθηση. Γέμισε με την καλύτερη ψυχολογία, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (9/4) στη Λεωφόρο. Εκεί, όπου θα δώσει έναν ακόμα «τελικό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης