Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καμαρά και το... όνειρο του Europa League

Ο Καμαρά και το... όνειρο του Europa League
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 18:29

Ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αποτελεί σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο, είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος αγωνίζεται στην Ρόμα και αν και ξεκίνησε παίρνοντας πολλές ευκαιρίες από τον Ζοζέ Μουρίνιο, το τελευταίο διάστημα έχει παραγκωνιστεί.

Δεν παύει, ωστόσο, να αποτελεί σημαντικό «στέλεχος» για τους Ρωμαίους, οι οποίοι καλούνται, την Πέμπτη (20/4), να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 από την Φέγενορντ στην Ολλανδία και να «αρπάξουν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League! Μάλιστα, ο δρόμος για τον τελικό μπορεί να ανοίξει εύκολα στη συνέχεια, αφού η Ρόμα, εφόσον περάσει, θα παίξει με τον νικητή του Λεβερκούζεν-Σεν Ζιλουάζ.

Για την ιστορία, στον άλλον ημιτελικό, θα παίξει ο νικητής του Γιουβέντους-Σπόρτινγκ με τον νικητή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη.

Μπορεί, λοιπόν, ο Καμαρά να μην έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Ρόμα, ωστόσο μια πρόκριση στην τετράδα του Europa League αποτελεί μεγάλη επιθυμία του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης