Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όμορφο μήνυμα του Νίκου Γαβαλά (photo)

Το όμορφο μήνυμα του Νίκου Γαβαλά (photo)
Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023 - 21:30

Μήνυμα αισιοδοξίας και ηθικά διδάγματα στέλνει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Στην όμορφη ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

«Το "σύμπαν" μίας ποδοσφαιρικής παράστασης, θα έλεγε κανείς, πως έχει σκηνές που συνθέτουν την ίδια μας τη ζωή. Ευτυχώς, που το σύμπαν αυτό δεν είναι άχρονο, για να εκτιμήσουμε στην πραγματική τους διάσταση όλα όσα βιώνουμε. Ακόμη και σε μία παράσταση, την οποία αν παρακολουθήσει κάποιος επιφανειακά, θα την προσπεράσει σα να μη συνέβη ποτέ. Και εδώ ακριβώς κρύβεται το μυστικό της ζωής όλων μας.

Όπως του Ματιέ που έπαιξε φέτος για τελευταία φορά μπροστά στο αγαπημένο του κοινό. Και αισθάνθηκε την ανάγκη να υποκλιθεί, πριν πέσει η αυλαία. Ενός ποδοσφαιριστή που στα 38 του χρόνια, κάνει κατάθεση ψυχής για όσο χρόνο κι αν αγωνιστεί. Ακόμη και αν μείνει στον πάγκο, ζει σαν πρωτάρης, γεμάτος αγωνία κάθε στιγμή του αγώνα.

Την ακουστική περιγραφή αυτής της "παράστασης" για τους συνανθρώπους μας με οπτική αναπηρία την έκαναν δύο φοιτήτριες του Παντείου Πανεπισημίου, η Σοφία Σακαβέλη και η Ραφαέλα Μητροπούλου. Δεν έχει προηγούμενο στη χώρα μας, δύο γυναίκες να περιγράφουν για 90 λεπτά έναν αγώνα Super League.

Ο πιο εκλεκτός καλεσμένος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ματς με τον Βόλο, ήταν ο 7χρονος Θοδωρής. Παρακολουθώντας για πρώτη φορά στη ζωή του τη δράση από την πρώτη θέση του ειδικού τμήματος της εξέδρας του Καραϊσκάκη για άτομα με κινητικά προβλήματα, μας υπενθύμισε τα σημαντικά της ζωής. Αντιμετωπίζει την ατελή τετραπληγία του με περισσό θάρρος, έχοντας μονίμως κοντά του οξυγόνο. Η γνωριμία μαζί του, ήταν ένα δυνατό μάθημα ζωής.

Στην αφετηρία του νέου μήνα, κρατάμε τα ισχυρά διδάγματα του τελευταίου αγώνα της περιόδου μπροστά στους φιλάθλους μας. Και μην ξεχνάτε πως αν βρεθούμε κάτω από την επιφάνεια, θα βρούμε το πραγματικό νόημα της ζωής. Καλό μήνα σε όλους!»

Διαβάστε επίσης