Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τη νέα σεζόν στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Και τη νέα σεζόν στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ!
Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 22:59

Μεγάλη επιτυχία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Άρσεναλ!

Το σύνολο του Στιβ Κούπερ αγωνίστηκε εντός έδρας, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και πήρε την πολύτιμη νίκη απέναντι στους Λονδρέζους. Mάλιστα, με αυτό το αποτέλεσμα η Νότιγχαμ Φόρεστ... έστεψε πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι για τη σεζόν 2022-23, στερώντας τις όποιες ελπίδες της Άρσεναλ.

Πρωταγωνιστής στο ματς ήταν ο Ταϊβό Αβονίγι, ο οποίος μετά από ωραία πάσα του Γκιμπς Γουάτι, με ένα υπέροχο πλασέ στο 20' του αγώνα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράμσντειλ και διαμόρφωσε το 1-0.

Έτσι, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Premier League, καθώς ο στόχος της είναι να καθιερωθεί στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να φτάσει σε νέες επιτυχίες.

Νότιγχαμ: Νάβας (99' Χένεσι), Γουόραλ, Φελίπε (80' Μπολί), Νιακατέ, Οριέ, Μανγκαλά, Γέιτς, Λόντι, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντανίλο (73' Κογιατέ), Αβονίγι (77' Τζόνσον)

Άρσεναλ: Ράμσντειλ. Γουάιτ, Κίβιορ (63' Τίρνεϊ), Μαγκαλιάες, Τσάκα (63' Ενκετιά), Όντεγκαρντ, Ζορζίνιο, Παρτέι, Σακά, Τροσάρ (70' Βιεϊρά), Ζεσούς

Διαβάστε επίσης