Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κορδόν νέος τεχνικός διευθυντής του Θρύλου, ξεκινά άμεσα δουλειά!

Ο Κορδόν νέος τεχνικός διευθυντής του Θρύλου, ξεκινά άμεσα δουλειά!
Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 23:32

Ο Ολυμπιακός προχωρά με αποφασιστικά βήματα για το χτίσιμο της επόμενης ημέρας, με στόχο να επανέλθει στην κορυφή και στις επιτυχίες! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία μεγάλη κίνηση καθώς συμφώνησαν με τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός διεθυντής της ομάδας.

Ο 59χρονος Ισπανός ήρθε στην Αθήνα και συμφώνησε σε όλα με την πειραιωτική ΠΑΕ, η οποία συνιστά μία μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο Κορδόν είναι ήδη έτοιμος να εργαστεί για τον Θρύλο, καθώς από τη Δευτέρα (22/5) θα πιάσει δουλειά!

Φυσικά, πρώτος στόχος του νέου τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, είναι να κλείσει τον επόμενο προπονητή της ομάδας του Πειραιά! Ο Ισπανός διαθέτει εμπειρία 24 χρόνων στο πιο υψηλό επίπεδο, καθώς από τα χέρια του έχουν περάσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Για 17 χρόνια συνεργάστηκε με τη Βιγιαρεάλ, ενώ 2,5 σεζόν βρισκόταν στην Μπέτις, την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας την περίοδο 2021-22.

Επιπλέον, ο Κορδόν είχε εργαστεί στη Μονακό (την περίοδο 2016-17) και το Εκουαδόρ (για πέντε μήνες το 2020), ενώ πέρασε επίσης από την Ιταλία (Πάρμα) και την Κίνα (Λιφάν). Πρόκειται για μία μεγάλη κίνηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησε, ήθελε την επίτευξη αυτής της συμφωνίας!

Διαβάστε επίσης