Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ρώσοι μιλούν για επιστροφή Ραντζέλοβιτς...

Οι Ρώσοι μιλούν για επιστροφή Ραντζέλοβιτς...
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 13:57

Το θέμα προπονητή για τη νέα σεζόν και για τα επόμενα χρόνια, είναι σε προτεραιότητα στον Ολυμπιακό του «αύριο». Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο ότι πρέπει να τελειώσουμε το θέμα προπονητή. Παράλληλα, οι Πειραιώτες ασχολούνται και με τα μεταγραφικά, αφού υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις όπως του στόπερ, του κεντρικού χαφ, του σέντερ φορ και του εξτρέμ.

Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ από το εξωτερικό. Με ένα εξ αυτών, εκείνο από την Ρωσία να εμπλέκει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ο Σέρβος εξτρέμ ο οποίος δεν κατάφερε να «πιάσει» στον Ολυμπιακό παρότι του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες, τον περασμένο Σεπτέμβριο (8/9), όπως είχατε, πουλήθηκε από τους Ερυθρόλευκους στη ρώσικη ομάδα, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, οι Ρώσοι αναφέρουν πως ο Ραντζέλοβιτς δόθηκε δανεικός από τους Πειραιώτες και δεν πουλήθηκε στην Ουράλ και τώρα επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Μένει να δούμε αν έχουν βάση όσα αναφέρουν οι Ρώσοι.

Ο Ραντζέλοβιτς με τα «ερυθρόλευκα» αγωνίστηκε συνολικά σε 75 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (7 γκολ και 5 ασίστ).

Διαβάστε επίσης