Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «υπογραφή» Μασούρα έκανε το «2 στα 2» η Εθνική!

Με «υπογραφή» Μασούρα έκανε το «2 στα 2» η Εθνική!
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 23:54

O Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που άνοιξε το… δρόμο για τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας, κόντρα στην Ιρλανδία, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro. Η Ελλάδα επικράτησε με 2-1 και έκανε το «δύο στα δύο» πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (19/6, 21:45) με τη Γαλλία του Κίλιαν Εμπαπέ στο Παρίσι.

Ο Μασούρας ήταν εξαιρετικός, αγωνίστηκε βασικός και πρόσφερε τα μέγιστα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το ωραίο πλασέ, όπου χάρισε τη νίκη στην Εθνική και ήταν από τους διακριθέντες.

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 27' ο Νέιθαν Κόλινς έφερε το ματς στα ίσα, όμως η Εθνική που ήταν καλύτερη στο παιχνίδι πήρε αυτό που της άξιζε με τον Γιώργο Μασούρα στο 49' με υπέροχο γκολ του.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90' Σιώπης), Μπακασέτας (90+4' Τζαβέλλας), Πέλκας (71' Φούντας), Μασούρας, Παυλίδης (71' Γιακουμάκης).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Οντουόντα (ΜακΚλίν), Έγκαν, Κούλεν, Φέργκιοσον, Άιντα (46' Τζόνστον), Κόλινς, Μολούμπι (81' Ομπαφέμι), Λένιχαλ (89' Πάροτ), Σμόλμπον (53' Νάιτ).

Διαβάστε επίσης