Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Mαρτίνεθ τον πίστεψε περισσότερο

O Mαρτίνεθ τον πίστεψε περισσότερο
Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 21:03

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο φιλικό επί εποχής Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που ήταν με την Σλοβάτσκο. Σίγουρα ήταν ένα πρώτο τεστ κι ενώ ο Ολυμπιακός δουλεύει μεταγραφές που θα τον ενισχύσουν και θα αλλάξουν το ρόστερ του καθώς ο Αντόνιο Κορδόν πήρε φόρα!

Συγκεκριμένα, ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι θα είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα έρθουν στην Ελλάδα, ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες με την υπογραφή συμβολαίων τους και ακολούθως να ταξιδέψουν για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθούν με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Τόσο ο Κίνι όσο και ο Ιμπόρα έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Μαρτίνεθ. Ο Κίνι είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα (2018-21).

Ωστόσο, θα θέλαμε να επικεντρωθούμε στον Κίνι και την σχέση του με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος είχε περισσότερες συμμετοχές και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα του με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο της Γρανάδα.

Πιο αναλυτικά, ο Κίνι αγωνίστηκε σε 62 παιχνίδια, πετυχαίνοντας από 1 γκολ και 1 ασίστ, έχοντας συμμετοχή σε 4.545’ αγώνα. Άρα, όπως καταλαβαίνεται, η παραπάνω συνθήκη δίνει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να κερδίσει χρόνο μιας και προσθέτει στη φαρέτρα του, καθώς ο Κίνι γνωρίζει την φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και τα «θέλω» του κάτι που είναι αρκετά σημαντικό.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

Διαβάστε επίσης