Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λιώσιμο» στο γυμναστήριο και δουλειά στις μεταβιβάσεις! (videos)

«Λιώσιμο» στο γυμναστήριο και δουλειά στις μεταβιβάσεις! (videos)
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - 12:28

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Μιλς της Αυστρίας. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/7) περιλάμβανε πρωινή προπόνηση, με την θερμοκρασία ακόμη και στις Άλπες να είναι ιδιαιτέρως υψηλή.

Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων μπήκαν στο υπόστεγο, όπου έχει στηθεί το γυμναστήριο της ομάδας, έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας, υπό την οδηγίες του Ναδάλες.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αρχίζει να πιέζει ολοένα και περισσότερο τους παίκτες του και να ζητάει περισσότερα πράγματα από εκείνους, μέσα στο γήπεδο. Αλλά η δουλειά τώρα, γίνεται για να έρθουν τα αποτελέσματα όταν πρέπει. Και όταν έχουν περισσότερη σημασία, ειδικά και όταν η ομάδα είναι fit…

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, στην πρωινή προπόνηση της 12ης μέρας επί αυστριακού εδάφους, ήταν με την ίδια όρεξη και διάθεση για δουλειά. Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε εκγύμναση με κυκλικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, διάρκειας 1,5 λεπτού για την κάθε άσκηση.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες έπιασαν μπάλα και χωρισμένοι σε δύο ομάδες, μπλε και κόκκινοι και τρία μπαλαντέρ, δούλεψαν στην κατοχή και στις μεταβιβάσεις σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο (οκτάγωνο) και ο σκοπός των ασκήσεων ήταν η ακρίβεια στις πάσες και καλή αντίδραση σε μικρό χώρο υπό πίεση.

Άπαντες συμμετείχαν πλην του Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος συνέχισε την θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην πλάτη. Έτσι, δούλεψε μαζί με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, ενώ κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Μάριος Βρουσάι.


Διαβάστε επίσης