Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι… φευγάτοι του Ολυμπιακού!

Οι… φευγάτοι του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 17:58

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με το φιλικό απέναντι στην Σαμπάχ του Αζερμπαϊτζάν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07, 13:00), ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Έτσι, η προπόνηση της Τρίτης (18/07) στο Μιλς, ήταν η τελευταία για τους «ερυθρόλευκους» με φόντο τις αυστριακές Άλπεις.

Ο Ολυμπιακός για 14 ημέρες έχει στην Αυστρία αυτή τη στιγμή 25 παίκτες αλλά παράλληλα και ένα υπό διαμόρφωση ρόστερ, στο οποίο αναμένεται να γίνει ένα ξεκαθάρισμα σύντομα από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν.

Από τους 25παίκτες ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αφήσει εκτός ρόστερ ορισμένους εξ αυτών. Τουλάχιστον 4 τον αριθμό (να κόψει δηλαδή 4 από τους 25) με παίκτες όπως οι Πέπε, Μπουτούτσι, και Ζινκερνάγκελ να είναι φαβορί αλλά και υπό προϋποθέσεις ο Ραμόν και ίσως ορισμένοι από τους μικρούς (Λιάτσος, Μπαγκαλιάνης) να είναι υποψήφιοι για να τεθούν off για την πρώτη ομάδα ή θα δοθούν δανεικοί .

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός επειδή πήρε «πακέτο» Ιμπόρα και Κίνι, δεν σημαίνει ότι δεν θα κινηθεί μεταγραφικά και σε άλλες θέσεις. Εχει να πάρει ακόμα έναν στόπερ - το λιγότερο γιατί λογικά θα πάρει δύο - και επίσης έναν φορ (τουλάχιστον) και ενώ θα κάνει και άλλες προσθήκες για το έμψυχο δυναμικό του. Θα χρειαστεί δύο εξτρέμ και ίσως και άλλον χαφ και μετά ανάλογα και με πωλήσεις ή άλλες αποχωρήσεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να κάνει το καλύτερο για την ομάδα, να φέρει παίκτες που θα βοηθήσουν πραγματικά, παίκτες που θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίκτες που θα ενδιαφέρονται να πηγαίνει καλά το σύνολο και δεν θα κοιτάζουν τον εαυτό τους και σε αυτού του είδους κύματος θα κινηθεί για αυτούς που θα «κοπούν» από ρόστερ.

Διαβάστε επίσης