Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος για... φίλημα, διέλυσε τη Ρέιντζερς στη Σκωτία!

Θρύλος για... φίλημα, διέλυσε τη Ρέιντζερς στη Σκωτία!
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 - 23:38

Με απόλυτη επιτυχία πέρασαν το δύσκολο τεστ οι «ερυθρόλευκοι» στη Σκωτία, διαλύοντας τη Ρέιντζερς στην έδρας της με 1-3. Οι Πειραιώτες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι 100%, σε αντίθεση με τους Σκωτσέζους, έδειξαν χαρακτήρα και παρουσίασαν μία εξαιρετική εικόνα στο χορτάρι.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πραγματοποίησαν πολύ καλό πρώτο 45άλεπτο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, σίγουρες μεταβιβάσεις και... διάθεση! Με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια, ο Θρύλος κράτησε το 0 στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε δίχτυα στο 44' με τον Κώστα Φορτούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέιντζερς πίεσε για την ισοφάριση και μόλις στο 52' κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Ταβερνιέρ έκανε το 1-1, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν, έδειξαν χαρακτήρα και απάντησαν άμεσα στους γηπεδούχους, με ένα γκολ του Καρβάλιο στο 56'.

Ο Ολυμπιακός, που με την εικόνα του δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, συνέχισε να ψάχνει και άλλο γκολ, παίζοντας παράλληλα πολύ καλή άμυνα. Στο 70' ο Ροντινέι με μία μαγική ενέργεια έβγαλε για τον Καρβάλιο και εκείνος βρήκε ξανά δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον Θρύλο. Η Ρέιντζερς προσπάθησε στη συνέχεια να μειώσει, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος και να πάρουν τη νίκη.

Πολύ καλή εικόνα από τον Ολυμπιακό που έδειξε έτοιμος ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν... δρόμο ακόμα μπροστά τους, όμως άπαντες στην ομάδα του Πειραιά αισιοδοξούν για μία πετυχημένη χρονιά και όπως φαίνονται όλα βαδίζουν στο σωστό δρόμο.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΡόρι (46' ΜακΛάφλιν (62' Γιλμάζ), Τάβερνιερ, Σούταρ, Ντέιβις (46' Ιφέκο), Μπάρισιτς (62' Σακάλα), Ντόουελ (62' Λούντστραμ, Ράσκιν (74' Ματόντο), Κάντγουελ (81' Ράις), Λάμερς (81' Λόβλεϊς), Σίμα (74' Χάτζι), Ντέσερς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι (66' Ραμόν), Ρέτσος, Ντόι (89' Μπα), Ροντινέι, Μαντί Καμαρά (66' Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (81' Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66' Μπιελ), Μασούρας (81 Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66' Βρουσάι)

Διαβάστε επίσης