Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπέρασαν τις 15.000 τα εισιτήρια διαρκείας!

Ξεπέρασαν τις 15.000 τα εισιτήρια διαρκείας!
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 19:47

Συνεχίζεται με εντυπωσιακό ρυθμό η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ξεπεράσει τις 15.000, ενώ έφτασαν τον αριθμό των περσινών πωλήσεων, οδεύοντας για τον αρχικό στόχο που είναι οι 18.000. Καθημερινά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στη θύρα 25 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00), αλλά και διαδικτυακά όλες τις ημέρες και 24 ώρες το 24ωρο.

Σχετικά:

Για αγορά διαρκείας στις θύρες 3-7 πατήστε εδώ

Τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών VVIP, VIP & 33 που δικαιούνται parking θα τους αποσταλεί με email.

Παιδικά εισιτήρια δικαιούνται όσοι είναι γεννημένοι από το 2008 και μετά. Απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίου σε ανήλικο χωρίς την ρητή συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Στη περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου από ανήλικο (ή για λογαριασμό ανηλίκου) που είναι γεννημένος πριν από το 2008 ή απόκτησης παιδικού εισιτηρίου, χωρίς να πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις , η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ακυρώνει το εισιτήριο χωρίς προειδοποίηση και θα επιστρέφονται τα χρήματα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος ζητήσει την έκδοση της κάρτα διαρκείας (πλαστική κάρτα) θα χρειαστεί να κατεβάσει εκ νέου το ηλεκτρονικό εισιτήριο του από το menu ''Οι κινήσεις μου'' ώστε να είναι έγκυρο.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους μεμονωμένους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ενώ για αγορά εισιτηρίου Διαρκείας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» καταβάλλοντας 50€ ετησίως. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτα μέλους και φιλάθλου πατώντας εδώ.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας σε μορφή pdf στο email σας. Eναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία e-ticket, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του smartphone κινητού σας και επιλέξετε «Τα εισιτήρια μου».

Τηλέφωνο πληροφοριών για την προσφορά της Vodafone 1+1: 13830.

Eπιστροφές χρημάτων ή αλλαγές θέσεων, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δεν γίνονται δεκτές.

Για να δείτε τους όρους εισόδου εισιτηρίων διαρκείας πατήστε εδώ.
Για να δείτε τους όρους εισόδου απλών εισιτηρίων πατήστε εδώ.

Επικοινωνία: [email protected]

Διαβάστε επίσης