Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέμενε ο Μαρτίνεθ για Ελ Κααμπί...

Επέμενε ο Μαρτίνεθ για Ελ Κααμπί...
Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023 - 11:39

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τις τελευταίες ημέρες, ήταν σε εγρήγορση θέλοντας να κλείσει τα σημαντικά μέτωπα. Ειδικά το θέμα του φορ, το οποίο ήταν το πιο σημαντικό. Είχε μεγάλο άγχος γιατί έβλεπε τον χρόνο να περνά και τον Ολυμπιακό να μην καταλήγει σε κάποια περίπτωση.

Αυτό που ήθελε, ήταν να δει τον παίκτη με την ομάδα μέσα πριν τα ματς με την Γκενκ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοίταξε αρκετές περιπτώσεις για φορ, αλλά κατέληξε στον Μαροκινό, Ελ Κααμπί.

Μια μηχανή των γκολ, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί του. Ο Ισπανός προπονητής έτσι, βλέπει τη διοίκηση με την βοήθεια του Αντόνιο Κορδόν να υλοποιεί μια σημαντική επιθυμία του, ενόψει και της συνέχειας. Της δύσκολης συνέχειας, όπου τον θέλει να μοντάρει την ομάδα που θα δούμε στα προκριματικά.

Δίνεται τέλος έτσι, σε μια μεταγραφική υπόθεση που απασχόλησε την ομάδα αρκετό καιρό. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ελ Κααμπί για τον οποίο επέμενε ο Μαρτίνς. Του αρέσουν τα χαρακτηριστικά του, γι' αυτό και είχε δώσει το «οκ» γι' αυτόν και απέρριψε άλλους.

Διαβάστε επίσης