Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο ανεβασμένος από... ποτέ!

Πιο ανεβασμένος από... ποτέ!
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:10

Είτε είσαι Ολυμπιακός, είτε όχι. Είτε τον γουστάρεις ως παίκτη, είτε θεωρείς ότι δεν σου «κάνει». Οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι ο Γιώργος Μασούρας έχει μετατραπεί σε σταθερά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και του Ολυμπιακού, ειδικότερα. Με αφορμή τα δύο γκολ του, με την Εθνική Ελλάδος, ο Μασούρας έρχεται ξανά στο προσκήνιο και δίνει πάτημα για να σχολιάσει κανείς την σταθερότητα, με την οποία βελτιώνεται. Τη σταθερότητα, με την οποία προσφέρει στην Εθνική και στον Ολυμπιακό.

Είπαμε. Μπορεί ο παίκτης να μην αρέσει σε κάποιον. Δικαίωμά του. Δεν είμαστε εδώ για να πείσουμε κανέναν, για την αξία ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη αποδείξει τι αξίζει. Και τι είναι ικανός να κάνει. Είμαστε εδώ για να καταγράφουμε. Και αυτό το οποίο καταγράφεται είναι η διαρκής πρόοδος του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο ώριμος. Ολοένα και πιο ικανός.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι δούλεψαν με τον Μασούρα, έχουν να πουν για εκείνον τα καλύτερα. Για την αξία του παικτικά, αλλά και ως άνθρωπος. Ο Μασούρας είναι πιο ανεβασμένος από ποτέ, με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και τα τέσσερα γκολ με τον Θρύλο, αλλά και την χθεσινή κλασάτη εμφάνιση.

Ο «Μάσου» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αξίζει τον σεβασμό όλων!

Διαβάστε επίσης