Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Καραϊσκάκη βρέχει γκολ!

Στο Καραϊσκάκη βρέχει γκολ!
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:48

Ο Ολυμπιακός όταν αγωνίζεται στην έδρα του μεταμορφώνεται και τα νούμερα που έχει στο «Καραϊσκάκης», φανερώνουν την τεράστια διαφορά που δημιουργεί το φαληρικό γήπεδο και τον Άρη την προσεχή Τετάρτη, καλά θα κάνουν να έχουν υπόψιν τους ότι στο Καραϊσκάκη συνήθως βρέχει γκολ!

Επτά παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα στο Καραισκάκη, ο Ολυμπιακός στην έδρα του και μετράει 6 νίκες! Η Γκενκ που έκανε… σεφτέ για φέτος στο Καραϊσκάκη έφαγε μόνο ένα γκολ. Ακολούθησε ο Πανσερραικός που δέχθηκε δύο. Η Τσουκαρίτσκι έφαγε ένα τρίμπαλο, η Ατρόμητος και Λαμία άρπαξαν δύο ξεγυρισμένες τεσσάρες, η Φράιμπουργκ δέχτηκε δύο παρότι νίκησε και η Κηφισιά αποτελεί το τελευταίο «θύμα» δεχόμενη τέσσερα γκολ.

Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 21 γκολ μέσα στο σπίτι του και έχει δεχθεί μόλις τρία! Οι Πειραιώτες, δηλαδή, έχουν ένα μέσο όρο που αγγίζει τα 2,7 γκολ ανά παιχνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν αυτός ο αριθμός αυξηθεί ή μειωθεί στο ματς με τον Άρη. Να μην σκοράρει ο Θρύλος, πάντως, φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο…

Διαβάστε επίσης