Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άφησε μεγάλες υποσχέσεις!

Άφησε μεγάλες υποσχέσεις!
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:25

Ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά με το 4-0 κόντρα στην Κηφισιά στέλνοντας μήνυμα πως η δουλειά που ξεκίνησε το καλοκαίρι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βγάλει αποτελέσματα έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές όπως ο Όλα Σολμπάκεν.

Λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Νορβηγός εξτρέμ επιλέχθηκε να αγωνιστεί και ως βασικός για πρώτη φορά. Ο δανεικός από τη Ρόμα Νορβηγός εξτρέμ μπορούμε να πούμε ότι έδωσε στον Μαρτίνεθ λόγους να χαμογελά, αφού με την εμφάνισή του έδειξε ικανός να προσφέρει και να αποτελέσει ένα σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του Ισπανού τεχνικού.

Δυνατός, ταχύς για το ύψος του, με καλή τεχνική κατάρτιση, αρκετά αποτελεσματικός στο «ένας εναντίον ενός» και χωρίς να φοβάται να πάρει προσπάθειες και να δοκιμάσει τα πόδια του, ο Σολμπάκεν παρουσίασε θετικά στοιχεία και κέρδισε το χειροκρότημα των φίλων του Ολυμπιακού, όταν αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό. Θα δώσει πολλά ο διεθνής άσος και δεν θα αργήσει να «δέσει» με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Στο Καραϊσκάκη βρέχει γκολ!

Στο Καραϊσκάκη βρέχει γκολ!

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα στο Καραϊσκάκη, καθώς δημιουργεί με ευκολία τελικές προσπάθειες και φορτώνει τις αντίπαλες εστίες με γκολ!