Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη σταματάς! Με το πόδι στο γκάζι νικάς και τον Άρη!

Μη σταματάς! Με το πόδι στο γκάζι νικάς και τον Άρη!
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:12

Μετά τον Πανσερραικό, τον Ατρόμητο, τη Λαμία και την Κηφισιά, ήρθε η σειρά του Άρη (27/9, 20:30) να φύγει ηττημένος από το Καραϊσκάκη. Και ο Ολυμπιακός θέλει, «χτίζοντας» όλο και μεγαλύτερο σερί, να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και να στείλει τα μηνύματά του.

Ο Θρύλος υποδέχεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την 6η αγωνιστική της Super League και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, θέλει να μείνει παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Και θέλει να δείξει συνέπεια και να συνεχίσει το σερί που ξεκίνησε από το εμφατικό 4-0 επί της Κηφισιάς, ενώ και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, να ανοίξει περισσότερο τη διαφορά.

Όπως έχουμε πει, ο Θρύλος θα κάνει ένα βήμα τη φορά. Θα πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θα κοιτά τι κάνουν οι αντιπάλοι του στα μεταξύ τους ματς. Συγκεντρώνεται για το δικό του ματς, το οποίο είναι με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2/2 σε τέσσερις μέρες στο «Κάστρο» τους και να συνεχίσουν επιτυχώς την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος πλέον είναι ξεκάθαρα έτοιμος για να κάνει αυτό που πρέπει, έχει επιστρέψει για τα καλά και είναι έτοιμος για όλα.

Διαβάστε επίσης