Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:00

Πολύ σοβαρά επεισόδια στο Άμστερνταμ οδήγησαν στην διακοπή του ντέρμπι Άγιαξ-Φέγιενορντ. Στην Ισπανία και το μαδριλένικο ντέρμπι η Ατλέτικο κέρδισε 3-1 τη Ρεάλ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε πως αν χάσει – χάνεται στο ντέρμπι με τη Ρεάλ και μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια.

Ο Μοράτα στο 4′ έδωσε το προβάδισμα στους ροχιμπλάνκος, για να έρθει στο 18 ο Γκριζμάν να διπλασιάσει το σκορ για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Η Βασίλισσα αντέδρασε με τον Κρος να μειώνει στο 35, όμως ο Μοράτα πλήγωσε ξανά την πρώην ομάδα του γράφοντας το 3-1 στο 46′.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε τη Μαρσέιγ με 4-0 ωστόσο έχασε με τραυματισμό στον αστράγαλο τον Κιλιάν Εμπαπέ, που αντικαταστάθηκε στο 31ο λεπτό. Το σκορ είχε ανοίξει στο 8 με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Χακίμι.

Ο Μαροκινός είχε σουτ στο δοκάρι στο 37, με τον Κόλο Μοανί στη συνέχεια να τη σπρώχνει στα δίχτυα. Το 3-0 έγραψε ο Γκονζάλο Ράμος στο 47 με κεφαλιά, για να διαμορφώσει ο ίδιος παίκτης το τελικό 4-0 ύστερα από ασίστ του Μοανί.

Το ντέρμπι του Άγιαξ με την Φέγενορντ διακόπηκε οριστικά στο 55ο λεπτό, καθώς οι οπαδοί του Αίαντα έριξαν για δεύτερη φορά φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για την εικόνα της ομάδας τους και ζητώντας την απομάκρυνση του τεχνικού δ/ντή Σβεν Μισλιντάτ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο. Ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια έξω από την Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στους εσωτερικούς χώρους και η αστυνομία επιστράτευσε την έφιππη μονάδα της για να τους αναγκάσει να αποχωρήσουν κάνοντας παράλληλα και χρήση δακρυγόνων.

Ο Βαγγέλη Παυλίδης έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Άλκμααρ στην έδρα της Τσβόλε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και διατηρώντας την στην κορυφή της Eredivisie.

Διαβάστε επίσης