Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους τιμώρησαν μετά την ξεφτίλα...

Τους τιμώρησαν μετά την ξεφτίλα...
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:43

Ενώ όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη με την απόφαση του 78ου λεπτού του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος αποφάσισε να... ξυπνήσει αρκετές ώρες μετά και τιμώρησε τους Παπαπέτρου (Αθηνών), Μωυσιάδη (Ηπείρου), VAR και AVAR, αντίστοιχα, επειδή κακώς ακύρωσαν γκολ του Ατρομήτου, το οποίο πέτυχε ο Ερλινγκμαρκ, βγάζοντας οφσάιντ-μαγική εικόνα τον Τσακμάκη. Επρόκειτο για απαράδεκτη και αδικαιολόγητη απόφαση του διεθνή διαιτητή και του βοηθού, καθώς ο Τσακμάκης δεν επηρέαζε τη φάση.

Αυτό το είδε όλη η Ελλάδα και ο Μάνταλος για να μην συνεχίσει να εκτίθεται αποφάσισε να τιμωρήσει τους δυο υπεύθυνους διαιτητές. Ετσι αντικατέστησε τον Παπαπέτρου από VAR του αγώνα της Δευτέρας Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης και τον Μωυσιάδη από βοηθό του αγώνα Λαμίας-Παναιτωλικού. Στις θέσεις τους μπήκαν οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Σαμοϊλης (Αθηνών), αντίστοιχα.

Όπως διέρρευσαν πήραν την απόφαση αφού εξέτασαν τη φάση και διαπίστωσαν ότι μπήκαν λάθος οι γραμμές. Καμία σωτηρία αφού πέρασαν τόσες ώρες για να... αποφασίσουν. Όμως, ακόμη και με γυμνό μάτι φαίνεται ότι δεν υπάρχει οφσάιντ. Απλά, σύρθηκαν στην απόφαση να τους τιμωρήσουν επειδή όλη η Ελλάδα γελάει μαζί τους.

Διαβάστε επίσης