Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ: Ο Παπαχρήστος ετοιμάζει σκάνδαλο με Β. Δημητριάδη

ΕΠΟ: Ο Παπαχρήστος ετοιμάζει σκάνδαλο με Β. Δημητριάδη
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 20:48

Μπορεί η θητεία της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ να λήγει τον Ιούνιο, τότε αναμένονται εκλογές εφόσον μέχρι τότε δεν έχει μπει διοικούσα, όμως έχουμε να κάνουμε με την ομοσπονδία των σκανδάλων και των προκλήσεων. Καλά κρατεί το σχέδιο άλωσης των εθνικών ομάδων αλλά και του «βολέματος» αρεστών πρώην ποδοσφαιριστών καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος είναι έτοιμος να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τρίτης (10/10) την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη, του «Βασιλομπίλαρου» που για πολλά έτη διετέλεσε παράγοντας της ΑΕΚ, με ιδιαίτερες επιδόσεις σε σκηνικά των διαμαρτυριών στους διαιτητές, ενώ τον Μάρτιο του 2022 παραιτήθηκε από το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ όμως, όπως φαίνεται, αποφάσισαν να τον... επαναφέρουν.

Η πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη, λέγεται ότι θα αναλάβει τιμ μάνατζερ εθνικών ομάδων, είναι το πιο σημαντικό θέμα (σ.σ. εκτός αν ο Μπαλτάκος βρει ξένο αρχιδιαιτητή) της συνεδρίασης (την Τρίτη 10/10) της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Τάκης Παπαχρήστος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαναρνίας, είναι γνωστό ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με την ΑΕΚ, απόδειξη ότι έχει καταθέσει μάρτυρας υπέρ της σε υπόθεση παραπομπής της στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Υπάρχει ερώτημα αν ο Παπαχρήστος πρέπει να παραμένει μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και δη πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Τον Ιανουάριο του 2022 ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με διαπιστωτική πράξη της ΓΓΑ, κηρύχθηκαν έκπτωτοι επειδή, σύμφωνα με την καταγγελία 60 σελίδων, δώδεκα σωματεία αποκλείστηκαν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2022. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν 22-13.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρόμοια πόστα στην Εθνική έχουν ο Κώστας Κωνσταντινίδης ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής και ο Τάκης Φύσσας ο οποίος είναι αθλητικός διευθυντής. Βρίσκουν τίτλους για να βολεύουν κόσμο και έτσι θα κάνουν και με τον Βασίλη Δημητριάδη! Αλήθεια τι έγινε η έρευνα του Μπαλτάκου, σχετικά με την γκάφα άνευ προηγουμένου με τους τέσσερις διεθνείς που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ λόγω τιμωρίας αν και είχαν κανονικά το δικαίωμα; Αρκεί ότι οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας παραδέχθηκαν το λάθος τους;

Γελάει ο κόσμος με όσα γίνονται στην ΕΠΟ. Ισχύει ότι στην προηγούμενη ΕΕ προσέλαβαν και τον Σεϊταρίδη;

Διαβάστε επίσης