Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kαραπαπάς: «Στημένη διαδικασία, δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει»

Kαραπαπάς: «Στημένη διαδικασία, δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει»
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 13:52

Έπεσαν οι μάσκες στην ψηφοφορία για τον επόμενο αρχιδιαιτητή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, με τον Μπαλτάκο να έχει προτείνει μόνο τον Σουηδό Φρόιντφελντ, χωρίς να έχει ζητήσει λίστα από την ΟΥΕΦΑ, και να συμφωνούν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο Παναθηναϊκός, αποχώρησαν. Ο Καραπαπάς έκανε λόγο για «στημένη διαδικασία», «προσυνεννοημένο θέατρο», ενώ τόνισε: «Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει». Ακόμη, τόνισε ότι θα «προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

Αναλυτικά τα πυρά του Κώστα Καραπαπά: «Ο Ολυμπιακός αποχωρεί από αυτή την προφανώς στημένη και προσυνεννοημένη διαδικασία. Δεν υπάρχει πάτος που να μην τον έχετε φτάσει. Μόνο ότι υπήρχαν ομάδες που ήξεραν τον αρχιδιαιτητή απο πριν αποδεικνύει πόσο στημένα είναι όλα. Ευτυχώς έγινε ψηφοφορία και όλοι οι φίλαθλοι θα ξέρουν ποιοί είναι πίσω απο αυτή την ξεφτίλα! Εμείς θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για τη διαδικασία και αυτό το προσυννεοημένο θέατρο. Αν νομίζετε ότι θα πάει έτσι, είστε γελασμένοι».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης εξαπέλυσε και αυτός επίθεση στην ΕΠΟ: «Εμείς αποχωρούμε και θα εξετάσουμε συνολικά την συμμετοχή μας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που διαρκώς χάνει αρμοδιότητες και γίνεται μόνο για τους τύπους. Επιλέγετε διαιτητή που είχατε απορρίψει ομόφωνα. Να τον χαίρεστε».

Διαβάστε επίσης