Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόγιες: «Θα είναι δύσκολα στον Πειραιά»

Μόγιες: «Θα είναι δύσκολα στον Πειραιά»
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 21:51

Στις δηλώσεις του μετά από τη «βαριά» ήττα με 4-1 από την Άστον Βίλα, ο Νταβίντ Μόγιες τόνισε: «Ακόμα προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και είπαμε πολλά καλά πράγματα για εμάς, αλλά ξέρω πως επειδή είμαι αυτός που βλέπει καθημερινά την ομάδα, ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα».

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Ήταν ένα παιχνίδι ενάντια σε μια ομάδα που ίσως ελπίζεις ότι θα ανταγωνιστούμε, αλλά έμοιαζαν σαν να ήταν σε διαφορετικό επίπεδο από εμάς». Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν είχαμε σκληράδα, δεν τους κοντράραμε και τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα γκολ. Δεν κάνουν αυτό οι ομάδες μου».

Στη συνέχεια, ο Σκωτσέζος προπονητής υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρό μας βελτιώνεται και μερικά από τα πράγματα μας βελτιώνονται, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό να είναι μέρος του και να μην αμυνόμαστε αρκετά σκληρά, αρκετά καλά ή αρκετά συμπαγή, ώστε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο να σκοράρει».

Επίσης, είπε: «Ξεκινήσαμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις, στην Premier League, περάσαμε στο League Cup και ξεκινήσαμε καλά στη φάση των ομίλων του Europa League. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα, αλλά ας καθαρίσει το μυαλό από αυτό με την Άστον Βίλα και ας ετοιμαστούμε για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό».

Κατέληξε, λέγοντας ο έμπειρος τεχνικός: «Η Premier League θα είναι πάντα το βούτυρο και το ψωμί μας και σε αυτές πρέπει να επικεντρωθούμε, αλλά αν μπορούμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αυτό είναι ο στόχος που έχουμε».

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης