Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από εκτελεστής... δημιουργός ο Μασούρας!

Από εκτελεστής... δημιουργός ο Μασούρας!
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 18:37

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται σταδιακά σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού του. Αυτό είναι κάτι το δεδομένο! Το χθεσινό ματς απέναντι στον Παναιτωλικό δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό στο άδειο «Καραϊσκάκη», αλλά είχε πολλά κέρδη για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ένα από αυτά, που δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά, είναι η προσφορά του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος επέστρεψε με φόρα από την Εθνική ομάδα και συνδύασε την παρουσία του με δύο ασίστ στο δεύτερο και τρίτο γκολ.

Ο «Μάσου» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την φετινή σεζόν, συνεισφέρει πολύ περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι του Θρύλου και η ομάδα του Μαρτίνεθ παίρνει νίκες και βρίσκεται μέσα στους στόχος του.

Ο διεθνής εξτρέμ αναδεικνύεται σε κορυφαίο δημιουργό των Πειραιωτών την τρέχουσα σεζόν, αφήνοντας το εκτελεστικό κομμάτι στους «ειδικούς» Ελ Κααμπί και Φορτούνη. Αυτό το είδαμε και κόντρα στον Παναιτωλικό. O 29χρονος άσος «μοίρασε» το δεύτερο γκολ της ομάδας του στον Φορτούνη, αλλά και το τρίτο για τον Ελ Κααμπί και έφτασε στις τρεις ασίστ στην φετινή σεζόν. Η τελευταία ασίστ ήταν στον Ποντένσε στο 0-2 του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης