Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λέο Περέιρα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Θρύλου!

Ο Λέο Περέιρα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Θρύλου!
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 19:56

Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει τις εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών που επιθυμεί να κάνει στο χειμερινό παζάρι.

Οι Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ είναι απόλυτα έτοιμοι έχοντας μιλήσει με την διοίκηση, για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός και που πρέπει να κινηθεί. Με την ενίσχυση στα στόπερ να είναι δεδομένη, έχει βγει το θέμα του Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο και όλα δείχνουν πως υπάρχει... καπνός στην περίπτωσή του.

Στη Βραζιλία ειδικά, κάνουν συνεχώς αναφορές στην υπόθεση και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χούλιο Μιγκέλ Νέτο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει επίσημη κρούση στον 27χρονο στόπερ.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος προσφέρει περίπου 7,5 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο για την απόκτησή του και στον ίδιο 4ετες συμβόλαιο με «υψηλές απολαβές» όπως τονίζει το δημοσίευμα.

Παράλληλα στέκεται στην θετική στάση που έχει ο Βραζιλιάνος αμυντικός για τη μετακίνησή του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στους «ερυθρολεύκους». Εδώ να τονίσουμε ότι η Φλαμένγκο αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 7 με 8 εκατ. ευρώ καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Bέβαια, ο Πέδρο Άλβες και το επιτελείο του θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την καλύτερη συμφωνία, που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Διαβάστε επίσης