Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι οπαδοί της Φενέρ στήριζουν τον Ολυμπιακό λόγω Τερίμ! (photo, videos)

Οι οπαδοί της Φενέρ στήριζουν τον Ολυμπιακό λόγω Τερίμ! (photo, videos)
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 22:56

O Παναθηναϊκός απομάκρυνε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να φέρει στην Ελλάδα τον προπονητή της Γαλατάσαραϊ και της Εθνικής Τουρκίας Φατίχ Τερίμ.

Η είδηση βγήκε από την Τουρκία, όπου και βλέπουμε μια περίεργη κατάσταση, με τους οπαδούς να είναι διχασμένοι για τη μετακίνηση του συμπατριώτη τους στον ΠΑΟ, με την επικαιρότητα να έχει μέσα σε αυτό και λίγο Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, oι οπαδοί της Φενέρ δεν θέλουν να βλέπουν τον Τερίμ, λόγω το ότι ήταν προπονητής στην μεγάλη αντίπαλο τους, την Γαλατά και ο κόσμος του κλαμπ είναι… έξαλλος με τον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να δηλώνουν δημόσια την υποστήριξή τους στον Ολυμπιακό για λόγους... αντιπαλότητας με τη Γαλατά, το ίδιο συμβαίνει και για το μπάσκετ, αφού ο Αταμάν έχει περάσει από τον πάγκο της.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό διασυρμό του ΠΑΟ στην Πόλη από την Φενέρ, δύο οπαδοί της είχαν ανεβάσει ένα βίντεο που τραγουδούσαν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει, κάντε μια βόλτα στο τουρκικό τουίτερ για να δείτε την κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι στο περσινό διασυρμό του ΠΑΟ στην Πόλη από την Φενέρ, δύο οπαδοί της είχαν ανεβάσει ένα βίντεο που τραγουδούσαν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

Δείτε το:

Διαβάστε επίσης