Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Xαινάλ: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τον Ολυμπιακό»

Xαινάλ: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 21:53

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Φερεντσβάρος, Ταμάς Χαινάλ, μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό για το Κόνφερενς Λιγκ. Ο Χαινάλ έκανε δηλώσεις στην ουγγρική «sportal» και μεταξύ αυτών υπογράμμισε πως: «Η αλήθεια είναι πως πέρασε πάνω σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Άγιαξ, η Μπέτις και ο Ολυμπιακός ξεχώρισαν από τους άλλους πιθανούς αντιπάλους, αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε. Στα χαρτιά, οι Έλληνες έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά όπως και τις προηγούμενες σεζόν, έτσι και τώρα, αποδείξαμε πως το φθινόπωρο μπορούμε να καλύψουμε τη χαμένη μας φόρμα».

Συνέχισε λέγοντας ο Χαινάλ για το αν η ομάδα του θα μπορούσε να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ: «Είναι περιττό να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ακόμα και ως ελίτ αθλητής έμαθα ότι πρέπει πάντα να ζεις τη δεδομένη στιγμή, στο «τώρα». Μπορούμε να δούμε το επίπεδο και το οικονομικό υπόβαθρο των ομάδων του Conference League. Είναι μια υψηλής κλάσης και σκληρή σειρά, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό εδώ, αλλά αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Ουγγρικό πρωτάθλημα, τότε φυσικά θα πηγαίναμε στα προκριματικά του καλοκαιριού με στόχο να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Ταυτόχρονα, είναι τιμή να συμμετέχω σε οποιαδήποτε διεθνή σειρά αγώνων - ειδικά ως ουγγρική ομάδα».

Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του, ο Χαινάλ υπογράμμισε: «Αν δούμε ότι τελειώσαμε αήττητοι τη φάση των ομίλων και μάλιστα απέναντι σε ομάδες όπως Φιορεντίνα και Γκενκ, τότε μπορώ να πω ότι η εμφάνιση το φθινόπωρο ήταν από μόνη της φανταστική. Φυσικά στόχος είναι η πρόκριση και κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά από εδώ και πέρα κάθε γύρος μπορεί να θεωρείται μπόνους».

Tόνισε ακόμα: «Πρέπει να αξιολογήσουμε την απόδοσή μας με βάση τα δεδομένα και αν δούμε τα μπάτζετ και τους παίκτες της Φιορεντίνα, της Γκενκ και του Ολυμπιακού, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θεωρούμαστε φαβορί. Εφόσον είμαστε η Φερεντσβάρος, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξαλείψουμε τη διαφορά όσο μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους παίκτες με αλόγιστες δηλώσεις».

Διαβάστε επίσης