Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο «ξεμούδιασμα» για Φερεντσβάρος

Πρώτο «ξεμούδιασμα» για Φερεντσβάρος
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 13:44

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Φερεντσβάρος, κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας της, η οποία και διεξάγεται για την ώρα στην Ουγγαρία. Ο αγώνας αυτός ήταν ένα καλό φιλικό «ξεμούδιασμα», μιας και απέναντι στην τοπική Μεζόκοβεζντ, έδωσε δύο ημίχρονα, τα οποία διήρκησαν από 35 λεπτά.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, επικράτησε με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε με κεφαλιά ο Λόντσαρ, στο 24ο λεπτό. Αναλυτικά το πως έπαιξε η Φερεντσβάρος:

Βάργκα (Τ) - Μπότκα, Αανεμπά, Σισέ, Σίβιτς - Μάιγκα, Λόνκαρ - Κατόνα, Σζαμπό, Κεχίντε - Πέσιτς

Δεύτερο ημίχρονο: Σέτσι - Μακρέκις, Βίνγκο, Μπαράθ, Ραμίρες - Αμπού Φάνι, Μπέσιτς, Γκόγιακ - Χαραϊσβίλι, Κόντρο, Λίσκαρ Γκολ.

Η Φερεντσβάρος επέστρεψε χθες στην Βουδαπέστη και μεθαύριο (Δευτέρα) θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τη συνέχειας της προετοιμασίας.

«Οι παίκτες ρίχτηκαν στη δουλειά με μεγάλη διάθεση και σοβαρό κίνητρο. Η άνοιξη δεν θα είναι εύκολη, ξεκινάμε αμέσως τον Φεβρουάριο με επτά αγώνες και είναι ένα στοίχημα για εμάς, αλλά είμαστε η Φερεντσβάρος, αυτός είναι ο δρόμος μας. Θα είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα, θα κάνουμε τα πάντα για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν» δήλωσε στο επίσημο σάιτ της Φερεντσβάρος, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, μετά από το πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα» με την Μεζόκοβεζντ.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης