Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα για την επιστροφή στην κορυφή!

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα για την επιστροφή στην κορυφή!
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 10:08

Αρχίζουμε με το πρώτο δεδομένο: Όλοι στον Ολυμπιακό, όλοι όμως, συνεχίζουν να πιστεύουν στο 48ο σαν να είναι εκείνοι πρώτοι στη βαθμολογία… Αυτή είναι η αυτοπεποίθηση που σου δίνουν 47 πρωταθλήματα, η αυτοπεποίθηση που σου δίνει ο πύρινος κόσμος του Ολυμπιακού, οι παικταράδες που έχει, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο τιμόνι της ομάδας. Και με αυτή την πίστη, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο απόψε, για ένα πολύ σημαντικό ματς. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά 48ου!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέπει τους παίκτες που έχουν μαζευτεί πλέον στο Ρέντη να τού δίνουν πληθώρα επιλογών και αναμένεται κάποιους από τους «νέους» να τους δοκιμάσει σήμερα για πρώτη φορά, με τον Αντρέ Όρτα να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα και για την ενδεκάδα με δεδομένο ότι προέρχεται από σερί παιχνίδι και καλό αγωνιστικό ρυθμό από την Μπράγκα. Στην αποστολή είναι και ο Τσικίνιο που επίσης θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δεν θα είναι εύκολο το αποψινό ματς. Κάθε άλλο. Κρύβει...παγίδες και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος όπως στα τελευταία παιχνίδια του. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Θρύλος με πολύ καλή ψυχολογία από το σερί που έχει «φτιάξει» θέλει και πρέπει να κάνει το «τρία στα τρία». Θέλει να στείλει και πάλι το μήνυμα ότι είναι εδώ και πως διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα. Και θέλει να κάνει τους «εξυγιαντές» να τον τρέμουν ακόμη περισσότερο βλέποντας ότι ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Η νίκη, λοιπόν, είναι μονόδρομος...

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης