Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα, τρέλανε μας!

Θρύλε, ρίξε κόκκινο στη νύχτα, τρέλανε μας!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 00:23

Μια μέρα έμεινε. Για την ακρίβεια, ούτε ένα 24ωρο! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πρώτη μεγάλη «μάχη» με την Φερεντσβάρος στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του πρώτου ματς των «32» του Conference League. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Πέμπτη (15/2) το βράδυ (19:45) τους Ούγγρους στο Φαληρικό γήπεδο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, την άλλη βδομάδα στην Βουδαπέστη, με… φόντο την πρόκριση στους «16» του θεσμού..

Το ματς με την ουγγρική ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τον Θρύλο. Για όλο τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό. Και αυτό, διότι ξεκινά μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών. Μια σελίδα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ θέλει να μπει με το «δεξί» και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Η νίκη (και η πρόκριση) κόντρα στην ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του Πειραιά. Τα προηγούμενα κακά ματς ανήκουν στο παρελθόν.. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά!

Με νέο προπονητή, λοιπόν, τον Μεντιλίμπαρ, μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γυρίσουν τον «διακόπτη» και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» αντίδραση, κόντρα στους Μαγυάρους. Να δείξουν ότι είναι εδώ, έτοιμοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην διοργάνωση.

Στο ματς με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, ο κόσμος του Θρύλου οφείλει να είναι εκεί. Στον Ναό. Δίπλα στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Το «Γ. Καραϊσκάκης» πρέπει να είναι έδρα-φόβητρο την Πέμπτη. Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά, τι πρέπει να κάνει! Άλλωστε, είναι θέμα ωρών το sold-out!

Διαβάστε επίσης

Απόψε ο 12ος παίκτης παίζει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα!

Απόψε ο 12ος παίκτης παίζει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ μόνος του. Και ποτέ δεν θα είναι. Όχι όσο ο υπέροχος κόσμος του είναι εκεί, για να δείχνει σε όλους τι εστί Καραϊσκάκη. Και απόψε στις 19:45, απέναντι στην Φερεντσβάρος, θα το δείξει ξανά!