Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια! (video)

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια! (video)
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 - 09:55

Ο Θρύλος είναι ΕΔΩ με Μεντιλίμπαρ στρατηγό! «Γάζωσε» τους Ούγγρους. Τους έστειλε για… τσάι! Και είναι έτοιμος, ο μέγας Ολυμπιακός, να ταξιδέψει στην Βουδαπέστη, για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση!

Πολύ κλισέ το «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», τέτοια μέρα. Αλλά… δεν είναι. Γιατί έτσι τον ονειρεύεται, πρώτος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια!

Έτσι (πρέπει να) κυριαρχούν μέσα στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνουν, ακόμη και από τις πιο μεγάλες αναποδιές, που μπορεί να τους τύχουν, κατά τη διάρκεια του αγώνα! Να μην καταλαβαίνουν από πίεση, από ατυχία!

Να μην καταλαβαίνουν από αντίπαλο. Δεν είναι μικρή ομάδα η Φερεντσβάρος. Δεν είναι ομαδούλα… Είναι κανονική ομάδα, δυνατή, πολύ επιθετική και με παικταράδες. ΟΚ, έχει τα θέματά της, πίσω, στην άμυνα, αλλά ποια ομάδα είναι, ειδικά φέτος, τέλεια…; Καμία. Ούτε και ο Ολυμπιακός, αν και χθες το… πλησίασε πάρα πολύ! Το τέλειο.

Η ουσία είναι μία: Αυτή η κατάθεση ψυχής, για την οποία σας μιλούσαμε χθες, έγινε. Ήταν αποφασισμένη, ότι θα τελειώσει το ματς, όπως πρέπει… Και το έκανε…

Έτσι (πρέπει να) βρυχώνται τα λιοντάρια!

Διαβάστε επίσης