Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Τούμπα για το «διπλό»! Θρύλος είσαι!

Στην Τούμπα για το «διπλό»! Θρύλος είσαι!
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 00:45

Ένας και μοναδικός είναι ο στόχος για τον Ολυμπιακό την Κυριακή το βράδυ (20:30, Novasports Prime) απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα: Το «διπλό» που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή και θα ταρακουνήσει τους «απέναντι»

Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε στη νέα εποχή του, αλλά έρχεται άμεσα νέο. Η πρεμιέρα του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ήταν ιδανική, φέρνοντας μία σημαντική νίκη και ένα πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Φερεντσβάρος. Η κατάσταση, όμως, που επικρατεί στο ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο κι η στάση ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και των τεσσάρων ομάδων που ψήφισαν «λευκό» στο αίτημα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Τούμπας τον αναγκάζει να μπει άμεσα σε… mood ελληνικό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ματς κομβικό για το μέλλον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Στο -7 οι «ερυθρόλευκοι», στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» μπροστά τους.

Ωστόσο, ο Θρύλος είναι μαθημένος για τα δύσκολα και θα κάνει τα πάντα για να φύγει νικητής από την Τούμπα και θα τα καταφέρει.

Θυμίζουμε, η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

Η μεγάλη ώρα... σχεδόν έφτασε! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/2) το βράδυ (20:30) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα, με στόχο τη νίκη και μόνο! Κόντρα σε όλους και σε όλα...