Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι προβλέψεις των Ούγγρων για την ρεβάνς στο gavros.gr!

Οι προβλέψεις των Ούγγρων για την ρεβάνς στο gavros.gr!
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 - 14:15

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ονειρικά τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Σε δύο απαιτητικά παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν ότι επέστρεψαν δυναμικά και θέλουν να τριτώσει το καλό στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος.

Εκεί όπου βρίσκεται ο απεσταλμένος του gavros.gr, Αντώνης Αντωνίου, που συνομίλησε με αρκετούς φίλους της Φερεντσβάρος αλλά όχι μόνο, για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης, οι οποίοι έκαναν τις προβλέψεις τους. Υπήρξαν πολλοί αισιόδοξοι «βλέποντας» πρόκριση της ομάδας του Στάνκοβιτς, με το πιο επικρατέστερο σκορ να είναι το 2-0. Όμως, υπήρχαν και οι «συνειδητοποιημένοι» που έχρισαν απόλυτο φαβορί τον Θρύλο λόγω της νίκης στο πρώτο ματς, αλλά και της εικόνας που δείχνει τελευταία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συναντήσαμε και έναν οπαδό της Ουίπεστ (αντίπαλο δέος) της Φερεντσβάρος, τον Σόλτς, ο οποίος έδωσε ακριβές σκορ 1-2 για τον Θρύλο και σκόρερ Ποντένσε. Μακάρι να βγουν οι προβλέψεις του και να χαμογελάσουμε το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης