Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά «χειρουργεία» κατά του Ολυμπιακού Β'

Πολλά «χειρουργεία» κατά του Ολυμπιακού Β'
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 09:51

«Σημεία και τέρατα» γίνονται από τη διαιτησία και στο πρωτάθλημα της Super League 2, που έχει χαρακτηριστεί ένα από τα διεφθαρμένα παγκοσμίως. Τα λάθη κατά του Ολυμπιακού Β' διαδέχονται το ένα το άλλο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν παράπονα σε έξι αγώνες τους.

Σα να μην έφτανε ότι ξεκίνησαν με μείον δέκα βαθμούς, όπως φαίνεται δεν τους ήθελαν στα πλέι οφ και φρόντισαν να τους βάλουν μπλόκο μέσω της διαιτησίας. Τελευταία απόδειξη ο αγώνας του Σαββάτου (24/2) Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β' 1-0, για την 20ή αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 61' με πέναλτι του Μπαράλες το οποίο ήταν ανύπαρκτο. Ο διαιτητής Μαλούτας (Ημαθίας) έκανε... χειρουργείο καθώς έδειξε την άσπρη βούλα ενώ δεν υπήρχε πέναλτι αλλά επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Μαυρουδή! Για αυτό το «χειρουργείο» όρισαν διαιτητή από τον πίνακα της Super League. Μάλιστα, δεν κρατάνε και τα προσχήματα καθώς όρισαν τον Μαλούτα για να σφυρίξει τον αγώνα της Τετάρτης (28/2) ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. Τού έδωσαν και βραβείο για τη διαιτησία-αίσχος.

Όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι του αδικήθηκε-«σφαγιάστηκε» από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός Β'. Τα υπόλοιπα πέντε:

Ολυμπιακός Β'-Καλαμάτα 0-0 (9η αγωνιστική): Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Ακόστα, στο πρώτο ημίχρονο, από τον διαιτητή Βλάχο (Ανατολικής Αττικής).

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β' 1-1 (11η αγωνιστική): Ο διαιτητής Μπακογιάννης (Αθηνών) στο 90+5' δεν σφύριξε φάουλ το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Άλγκασιμ Μπα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν.

Ολυμπιακός Β'-Athens Kallithea 1-2 (13η αγωνιστική): Στο 65', μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ανδρούτσος, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λουκίνα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Ντάουλας (Δυτικής Αττικής) έκλεισε τα μάτια στο πέναλτι-μαρς.

Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β' 2-2 (16η αγωνιστική): Ο Φουστάνας (Μακεδονίας) «έπνιξε» πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών. Με το σκορ στο 1-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων», ο ρέφερι του ματς δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κωστούλα.

Ολυμπιακός Β'-Αιγάλεω 0-0 (19η αγωνιστική): Ένα ακόμη καθοριστικό λάθος κατά του Ολυμπιακού Β'. Ο διαιτητής Μπεκιάρης (Κορίνθου) δεν σφύριξε πέναλτι στο 14', όταν ο αμυντικός του Αιγάλεω, Παυλάκης, έπιασε αγκαλιά τον Κεϊτά μέσα στην περιοχή και τον ανέτρεψε.

Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον δέκα βαθμούς επειδή πέρσι αποχώρησε από δυο αγώνες λόγω διαιτητικών... σφαγών. Εξαιτίας της διαιτησίας του Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) στον αγώνα με την Athens Kallithea και του Βάτσιου (Δυτικής Αττικής) στο ματς με την Κηφισιά. Κι όμως, οι δυο ρέφερι παραμένουν στον πίνακα. Ο Βάτσιος ανέβηκε στην Super League 1 και ο Παπακωνσταντίνου ακολουθεί το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης